arrow_drop_up arrow_drop_down

Achtergondmuziek bij je zakelijke feest

O.a. Opening nieuwe zaak, BBQ, Kerst etc.

Meer voorbeelden?

Wat voor feest geef jij?

Je organiseert een feest. Bijvoorbeeld een opening van je bedrijf, een BBQ, een kerst of nieuwjaarsreceptie of iets anders. Laat ons via het formulier weten wat je organiseert en wij kijken wat we voor je kunnen doen. 


Voor zakelijke klanten zijn er veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een relatie-event, productpresentatie, beursbezoek. Je kan een live bandje meenemen naar een beurs en zo een opvallende en relaxte sfeer creeeren en klanten naar jouw stand trekken. Of de presentatie van een nieuw product: met live muziek maak je het bijzonder. Of deze: ontvang je buitenlandse gasten met muziek bij het hotel.

Wat doen wij?

Achtergrond jazz en lounge muziek maakt relaxte achtergrondmuziek met 2, 3 of 4 muzikanten. Onze specialiteit is achtergrondmuziek, dus wel aanwezig, maar niet opvallend. De stijl is jazzy. Niet ouderwets, maar met een moderne lounge-beat op de achtergrond. Het is achtergrondmuziek waar je rustig door heen kan praten en die zeker de sfeer verhoogt!

Remke Spijkers

www.remkespijkers.com

....versterkte de sfeer.....

15 okt 2017 speelden Bart (trompet) en Bert (gitaar) sfeermuziek bij de opening van mijn expositie 'Troostfoto's ' in het Kerkje van Persingen. We hebben vooraf goed overleg gehad over het soort sfeermuziek die mooi aan zou sluiten bij mijn expositie. Bart heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de muziek was prachtig en sloot mooi aan bij het geheel. Eerst een mooi nummer voluit (Sorry van Kyteman) als performance voor zo n 70 p. publiek en vervolgens nog gedurende een uur sfeervolle achtergrondmuziek, daarbij rekening houdend met dat mensen met elkaar konden praten. Ik ben heel blij met hun muzikale bijdrage; het versterkte mijn expositie en de sfeer onder de mensen. Bedankt!